Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağına oje görmek

Rüyada ayak tırnağına oje görmek

Rüyada ayak tırnağına oje görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağına oje gördüyseniz:

  • Küçük bir hırsızlıkla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek kazancının günden güne düşeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ojeli ayak tırnağı görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağına oje görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarında oje görmek kötü duygularını yeneceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnaklarına oje görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hayal kırıklığına delalettir.

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments