Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk papağan görmek

Rüyada rengarenk papağan görmek

Rüyada rengarenk papağan görmek çok büyük üzüntü duyacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, kendisi ile gururlanacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, fırsatların heba edileceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk papağan gördüyseniz:

  • Fazla sayıda karşılaşma, selamlaşma ya da bağlantı kanalıyla, daha fazla eğlence, kazanç ya da her türlü iyi şey gelebilir.

Rüyada rengarenk papağan görmek yani babasına benzeyeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına delalettir.

Rüyada papağanla konuşmak alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, çok büyük başarılara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağandan korkmak kötü ve zor günler yaşanacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mor papağan görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta papağan görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada cennet papağanı görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada küçük papağan görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman papağan görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments