Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük papağan görmek

Rüyada küçük papağan görmek

Rüyada küçük papağan görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük papağan gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Rüyada küçük papağan görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalettir.

Rüyada papağan bulmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, sorunların artacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada kocaman papağan görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada mor papağan görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, rütbe alacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta papağan görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağan almak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına tabir olunur.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments