Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde kurbağa görmek

Rüyada evinde kurbağa görmek

Rüyada evinde kurbağa görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, zorlukların giderileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına delalet eder.

Rüyada evinde kurbağa gördüyseniz:

  • Sizden beklentisi olan kişilerin net olarak ne istediğini sorup şaşırabilirsiniz.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada evinde kurbağa görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, dinine bağlı kalacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah ve kurbağa görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kurbağa görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zehirli kurbağa görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine yorulur.

Rüyada canlı kurbağa görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda kurbağa görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments