Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, başarılarının sürekli olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, zafer elde edileceğine, devlete hizmet etmeye, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada ayak tabanının kanadığını gördüyseniz:

  • Birtakım detayları araştırıp yarım kalan işlerinizi bitirin.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tabanı öpmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına inanılır.

Rüyada ayak tabanını kara görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli ayak tabanı görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tabanını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza delalet eder.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tabanında yara görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada ayak tabanında kıl görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments