Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tabanında yara görmek

Rüyada ayak tabanında yara görmek

Rüyada ayak tabanında yara görmek barış ve sevgi içinde olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, birçok engelin aşılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanında yara gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha sonra zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada ayak tabanında yara görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada ayak tabanını görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet eder.

Rüyada ayak tabanı görmek farklı kişilerle tanışacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek zorluğa düşeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kirli ayak tabanı görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tabanını kara görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments