Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tabanında kıl görmek

Rüyada ayak tabanında kıl görmek

Rüyada ayak tabanında kıl görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada ayak tabanında kıl gördüyseniz:

  • Her an, çok hoşunuza gidecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayak tabanında kıl görmek geçim derdinin son bulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunların yakında son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tabanını kara görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına delalettir.

Rüyada ayak tabanı öpmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, büyük başarıla kazanacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tabanında yara görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine inanılır.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek çocuklar gibi şen olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine yorulur.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tabanı görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments