Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tabanını görmek

Rüyada ayak tabanını görmek

Rüyada ayak tabanını görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, önemli yerlere geleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tabanını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda size daha fazla şey sunan iş arayışlarınız olabilir.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek hoş muhabbette olacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada ayak tabanında kıl görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanı öpmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, insanlarla arasının açılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kirli ayak tabanı görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ayak tabanında yara görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hem yeni yerler göreceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine yorulur.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tabanı görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tabanını kara görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments