Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli ayak tabanı görmek

Rüyada kirli ayak tabanı görmek

Rüyada kirli ayak tabanı görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli ayak tabanı gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Rüyada kirli ayak tabanı görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, insanlar arasında yüceleceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine inanılır.

Rüyada ayak tabanında yara görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, husumetlerin başgöstereceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine yorulur.

Rüyada ayak tabanı görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada ayak tabanı öpmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tabanını görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tabanını kara görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, tamamlanmadan kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments