Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tabanı görmek

Rüyada ayak tabanı görmek

Rüyada ayak tabanı görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ayak tabanı gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sağlamadan önce, karşı tarafın istediği şeylere gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırmalısınız.

Rüyada ayak tabanı öpmek yeni bir ilişki yaşanacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanında yara görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tabanını görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanında kıl görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada kirli ayak tabanı görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, düşmanlıkların biteceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ayak tabanını kara görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments