Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçel kavanozu görmek

Rüyada reçel kavanozu görmek

Rüyada reçel kavanozu görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, endişelerini silip atacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada reçel kavanozu gördüyseniz:

  • Çok fazla şeyle aynı anda ilgilenme çabası yorucu olacağı gibi, her yere yetişmeye çalışırken istediğiniz sonuçları almanız da zor olabilir.

Rüyada reçel kavanozu kırmak maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada reçel kavanozu görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, ona kol kanat gereceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kavanozda reçel görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada su dolu kavanoz görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kavanoz görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanoz bal görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kavanoz kırılması görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada kavanozda zeytin görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments