Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçel kavanozu kırmak

Rüyada reçel kavanozu kırmak

Rüyada reçel kavanozu kırmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada reçel kavanozu kırmak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Rüyada reçel kavanozu kırmak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işarettir.

Rüyada reçel kavanozu görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalettir.

Rüyada kavanozda reçel görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına yorulur.

Rüyada cam kavanoz kırmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bal kavanozunu kırmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz kırmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, iyilik görüleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kavanoz kapağı görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavanozda zeytin görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments