Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kavanoz görmek

Rüyada yeşil kavanoz görmek

Rüyada yeşil kavanoz görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, ondan kazanç elde edeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kavanoz gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda farklı kişilerin desteğini görebilir, yeteneklerinizi geliştirmek, belli eğitimler almak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kavanozda yeşil zeytin görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kavanoz görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalettir.

Rüyada turşu kavanozu görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, terfi edeceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına delalettir.

Rüyada kavanozda reçel görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada kavanoz içinde bal görmek ticarete atılacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada kavanoz bal görmek geri planda kalacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanozda bozuk para görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işaret eder.

Rüyada kavanozda çikolata görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yüksek bir makama geleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments