Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda reçel görmek

Rüyada kavanozda reçel görmek

Rüyada kavanozda reçel görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavanozda reçel gördüyseniz:

  • İlişkinin kalıcılığını sağlamak için ciddiyetinizi göstermelisiniz.

Rüyada kavanozda reçel görmek rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada reçel kavanozu görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada reçel kavanozu kırmak kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına delalet eder.

Rüyada kavanozda tuz görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, başarılı adımlar atacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına inanılır.

Rüyada kavanozda görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kavanozda süt görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kavanozda bebek görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bal kavanozu görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments