Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda zeytin görmek

Rüyada kavanozda zeytin görmek

Rüyada kavanozda zeytin görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, muradın olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavanozda zeytin gördüyseniz:

  • Zorluklardan kaçmamalısınız.

Rüyada kavanozda yeşil zeytin görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorulur.

Rüyada kavanozda zeytin görmek işinin yoluna gireceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada kavanozda görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada kavanozda yılan görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada yılanı kavanoza koymak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada kavanozda bebek görmek maddi durumun düzeleceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal kavanozu görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, işlerin kapanacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kahve kavanozu görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments