Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu kavanoz görmek

Rüyada su dolu kavanoz görmek

Rüyada su dolu kavanoz görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, dertlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada su dolu kavanoz gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirirseniz, insanların sizi dinlediğini göreceksiniz.

Rüyada su dolu kavanoz görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulur.

Rüyada dolu kavanoz görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanoza su doldurmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada kavanoz içinde su görmek durgunlaşacağına, alım gücünün artmasına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine inanılır.

Rüyada kavanozda su görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kavanozun içinde balık görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet eder.

Rüyada kavanozda şeker görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına yorulur.

Rüyada kavanozda turşu görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, düze çıkacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments