Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanoz bal görmek

Rüyada kavanoz bal görmek

Rüyada kavanoz bal görmek bir konuda destek alacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada kavanoz bal gördüyseniz:

  • Geçmişte size jestleri olmuş kişilere aynı şekilde yanıt verebilirsiniz.

Rüyada kavanozdan bal yemek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bal kavanozu görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavanozda bal görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, hanesine huzurun dolacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kavanoz bal görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Rüyada bal kavanozunu kırmak ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada bir kavanoz bal görmek mutluluğunun büyüyeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kavanoz içinde bal görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada kavanozla bal görmek yanlış kişilere denk geleceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments