Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kavanoz kırılması görmek

Rüyada cam kavanoz kırılması görmek

Rüyada cam kavanoz kırılması görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kazancın çoğalacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine tabir olunur.

Rüyada cam kavanoz kırılması gördüyseniz:

  • Hatta, yeni aşklar veya mevcut aşkları güçlendirme fırsatı söz konusu olabilir.

Rüyada cam kavanozun kırıldığını görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına inanılır.

Rüyada cam kavanoz kırılması görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavanoz kırılması görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavanoz kırıldığını görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına delalet eder.

Rüyada cam kavanoz görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada cam kavanoz almak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına tabir olunur.

Rüyada cam kavanoz kırdığını görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada cam kavanoz kırmak canını sıkılacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rabia Uzun

Rüyamda evdeki cam kavanozları sattım. Ücretini aldım. Kuzenimle beraber ne demek.