Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı şişesi görmek

Rüyada rakı şişesi görmek

Rüyada rakı şişesi görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına inanılır.

Rüyada rakı şişesi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu veya sevgi paylaşımlarının yüksek olduğu ortamlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada rakı şişesi görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına alamet eder.

Rüyada rakı şişesi kırmak yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalet eder.

Rüyada boş rakı şişesi görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı şişesi kırıldığını görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, uzun yıllar yaşayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine rivayet eder.

Rüyada rakı şişesinin kırıldığını görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada rakı içeni görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, eğitimlerinin iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada sek rakı görmek yaşamdan istediklerini alacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments