Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı şişesinin kırıldığını görmek

Rüyada rakı şişesinin kırıldığını görmek

Rüyada rakı şişesinin kırıldığını görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına tabir olunur.

Rüyada rakı şişesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda görüşlerinizin bilinmesini ya da durumunuzun görülmesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada rakı şişesi kırıldığını görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, kısmetinin kapanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada rakı şişesinin kırıldığını görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına tabir olunur.

Rüyada rakı şişesi kırmak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada rakı şişesi görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada boş rakı şişesi görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına rivayet eder.

Rüyada şişe kırıldığını görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, kötü haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada kırılmış şişe görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments