Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş rakı şişesi görmek

Rüyada boş rakı şişesi görmek

Rüyada boş rakı şişesi görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, yeni bir semte taşınılacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, kem gözlere gelineceğine, rütbesinin yükseleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş rakı şişesi gördüyseniz:

  • Yakın zamanda netleşmiş belli görev, sorumluluk ya da zorunluluklarınızı tekrar değerlendirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada boş rakı şişesi görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, çok büyük bir acı duyacağına rivayet eder.

Rüyada rakı şişesi görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işaret eder.

Rüyada rakı şişesinin kırıldığını görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, biraz dinleneceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına delalettir.

Rüyada rakı şişesi kırmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı şişesi kırıldığını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boş şişeler görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet eder.

Rüyada boş plastik şişe görmek tüm arzularının yerine geleceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalettir.

Rüyada boş pet şişe görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments