Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı şişesi kırmak

Rüyada rakı şişesi kırmak

Rüyada rakı şişesi kırmak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada rakı şişesi kırmak gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada rakı şişesi kırmak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakı şişesi kırıldığını görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı şişesi görmek kısmetinin hep açık olacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına delalettir.

Rüyada rakı şişesinin kırıldığını görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, çok üst mevkilere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına işaret eder.

Rüyada boş rakı şişesi görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, ayrılanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakı bardağı kırmak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya inanılır.

Rüyada birinin kafasında şişe kırmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, borçlarının hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bira şişesi kırmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments