Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı şişesi kırıldığını görmek

Rüyada rakı şişesi kırıldığını görmek

Rüyada rakı şişesi kırıldığını görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı şişesi kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli konuların sonlandırılması ya da sonuçlandırılması gerekiyor ki, yeni başlangıçlar yapılabilsin.

Rüyada rakı şişesi kırıldığını görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada rakı şişesinin kırıldığını görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada rakı şişesi kırmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı şişesi görmek giden birinin geri döneceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına delalet eder.

Rüyada boş rakı şişesi görmek işlerin daha kötüye gideceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına tabir olunur.

Rüyada kırılmış şişe görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments