Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içeni görmek

Rüyada rakı içeni görmek

Rüyada rakı içeni görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada rakı içeni gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Rüyada rakı içip kusmak yıkılacağına, üzüleceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına alamet eder.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada rakı içtiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa alamet etmektedir.

Rüyada rakı içildiğini görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakı içen birini görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işarettir.

Rüyada rakı içen görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments