Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı kusmak

Rüyada rakı kusmak

Rüyada rakı kusmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada rakı kusmak gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

Rüyada rakı kusmak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada rakı içip kusmak birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada rakı aldığını görmek çok başarılı adımlar atacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine işarettir.

Rüyada rakı istemek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz rakı görmek lükse ve konfora kavuşacağına, işlerinin aksayacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine yorulur.

Rüyada bir bardak rakı içmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına inanılır.

Rüyada sek rakı görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments