Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı aldığını görmek

Rüyada rakı aldığını görmek

Rüyada rakı aldığını görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı aldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda yaratıcı fikirleriniz oldukça fazla işinize yarayabilir.

Rüyada rakı aldığını görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada rakı şişesi kırmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada susuz rakı içmek iş yaşantısında hırslanacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada rakı kadehi görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı içki içmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, zorluklarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sek rakı görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, zenginlik elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments