Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini gördüyseniz:

  • Planlarınız herkesi mutlu etmeyebilir.

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yarasını saracağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakı içen birini görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine inanılır.

Rüyada rakı içeni görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret eder.

Rüyada birinin rakı içtiğini görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine alamet eder.

Rüyada rakı içip kusmak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada rakı içen görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments