Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içip kusmak

Rüyada rakı içip kusmak

Rüyada rakı içip kusmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kariyerinde atılım yapacağına, ticarete adım atacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada rakı içip kusmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Rüyada rakı içip kusmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada rakı kusmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kişinin tek başına kalacağına alamet eder.

Rüyada rakı içen kadın görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, itibar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı içtiğini görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kafasının karışacağına alamet eder.

Rüyada rakı içildiğini görmek zor günlerin uzaklaşacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada rakı içip pişman olmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin rakı içtiğini görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments