Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı istemek

Rüyada rakı istemek

Rüyada rakı istemek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işarettir.

Rüyada rakı istemek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda dikkatli davranmak sizin açınızdan son derece yararlıdır.

Rüyada rakı istemek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, kırılacağına, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada buzlu rakı içmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına rivayet eder.

Rüyada rakı vermek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, başarısının çoğalacağına delalettir.

Rüyada başbakanla rakı içmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, güç kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada rakı ikram etmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada rakı içen adam görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments