Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz rakı görmek

Rüyada beyaz rakı görmek

Rüyada beyaz rakı görmek hayırlı kararlar alacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, gözyaşının kuruyacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz rakı gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada beyaz rakı görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, başarıların artacağına, adının fesada karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı ikram etmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin rakı içtiğini görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına inanılır.

Rüyada rakı içtiğini görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada rakı içip kusmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine tabir olunur.

Rüyada ramazanda rakı içmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı şişesinin kırıldığını görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments