Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı ikram etmek

Rüyada rakı ikram etmek

Rüyada rakı ikram etmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine işarettir.

Rüyada rakı ikram etmek gördüyseniz:

  • Bazı hobileriniz yeni şeyler deneme arzunuzu arttırabilir.

Rüyada rakı ikram etmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı vermek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakı masası görmek rahatlığa ereceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada rakı almak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet eder.

Rüyada rakı kokusu almak bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, işlerinin açılacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada tek başına rakı içmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada boş rakı şişesi görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada rakı satmak ters giden işlerin normale döneceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, onlardan büyük hayır göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments