Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı vermek

Rüyada rakı vermek

Rüyada rakı vermek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, sıkıntılarını atacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada rakı vermek gördüyseniz:

  • Bir süredir sizi tatmin etmeyen ilişkiler ya da işler sıkıntı sebebi olabilir.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada camide rakı içmek yollarının açılacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya rivayet eder.

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek rahat bir hayata sahip olacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak iyiliğe ve güzelliğe, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalet eder.

Rüyada rakı şarap içmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada rakı içen görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çekilen acıların unutulacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı satın almak mesleğinde uzmanlık yapacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments