Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla rakı içmek

Rüyada başbakanla rakı içmek

Rüyada başbakanla rakı içmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına delalettir.

Rüyada başbakanla rakı içmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan fırsatlar elde edilebilir.

Rüyada başbakanla rakı içmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, birikmiş parasının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayla rakı içmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işarettir.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sek rakı içmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kafasının boşalacağına yorulmaktadır.

Rüyada susuz rakı içmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, içebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı içmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada zorla rakı içmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada rakı şarap içmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments