Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içen adam görmek

Rüyada rakı içen adam görmek

Rüyada rakı içen adam görmek manevi olarak hasar alınacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, belalı insanlara denk geleceğine, huzurlu günlerin biteceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada rakı içen adam gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Rüyada rakı içen adam görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin rakı içtiğini görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı içen kadın görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine delalettir.

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı içen görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada rakı içip pişman olmak kişinin elindekilerinden de olacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına alamet eder.

Rüyada rakı içip kusmak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments