Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu rakı içmek

Rüyada buzlu rakı içmek

Rüyada buzlu rakı içmek çok hayırlı şeylere, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, umutlarının biteceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlu rakı içmek gördüyseniz:

  • Olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Rüyada buzlu rakı içmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada rakı içmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınla rakı içmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına alamet eder.

Rüyada sek rakı içmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada bir bardak rakı içmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı rakı içmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments