Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içtiğini görmek

Rüyada rakı içtiğini görmek

Rüyada rakı içtiğini görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rakı içtiğini gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerden veya muhalefet yapmaktan sakınmanızda fayda var.

Rüyada rakı içen kadın görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada rakı içtiğini görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakı içildiğini görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, zorlukların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada rakı içen adam görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada rakı içen birini görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak kendisini korumaya alacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada birinin rakı içtiğini görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments