Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içen birini görmek

Rüyada rakı içen birini görmek

Rüyada rakı içen birini görmek hayırlı kararlar verileceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine işarettir.

Rüyada rakı içen birini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanmalısınız.

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına delalet eder.

Rüyada rakı içen adam görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulur.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içen birini görmek hayatın yoluna gireceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada rakı içen görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına işaret eder.

Rüyada rakı içip kusmak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments