Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içen görmek

Rüyada rakı içen görmek

Rüyada rakı içen görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, güzelliklere rast gelineceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içen gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat edin.

Rüyada rakı içip kusmak uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada rakı içen kadın görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak yeni maddi kapıların size açılacağın, rakiplerin alt edileceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakı içen görmek işini kaybedeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada rakı içip pişman olmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakı içeni görmek durulacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakı içen adam görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments