Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içildiğini görmek

Rüyada rakı içildiğini görmek

Rüyada rakı içildiğini görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içildiğini gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşamanız mümkündür.

Rüyada rakı içen kadın görmek istediği noktalara ulaşacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak kazancın katbekat artacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine inanılır.

Rüyada rakı içip pişman olmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada rakı içtiğini görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, gülmeye hasret kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments