Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içip sarhoş olmak

Rüyada rakı içip sarhoş olmak

Rüyada rakı içip sarhoş olmak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, üzeceğine yorulur.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, onlara sanat öğreteceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak haneye bolluk ve bereket dolacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak helal rızık elde edeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak çok büyük miktarda para elde edeceğine, ekmeğinin azalacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalettir.

Rüyada rakı içen görmek kendi işinin patronu olunacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalettir.

Rüyada rakı içip pişman olmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments