Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının rakı içtiğini gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermeli, diğerlerini değiştirmeye çalışmamalısınız.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak üzüntülerin son bulacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı içen kadın görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada rakı içildiğini görmek zenginliğe sahip olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, elde edilen nasibin artacağına işaret eder.

Rüyada rakı içeni görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada rakı içen görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek yalan söylemeye, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içip kusmak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işaret eder.

Rüyada başka birinin rakı içtiğini görmek maddi durumun düzeleceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments