Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı kadehi görmek

Rüyada rakı kadehi görmek

Rüyada rakı kadehi görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, yeni bir eve taşınılacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına işaret eder.

Rüyada rakı kadehi gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Rüyada rakı kadehi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kadeh kırmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına tabir olunur.

Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına alamet eder.

Rüyada kadehin kırıldığını görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayırlı kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada gümüş kadeh görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada bir kadeh içki içmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada altın kadeh görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş kadeh görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments