Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı içildiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, prestij kazanılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada rakı içen adam görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin rakı içtiğini görmek kendisi için mal mülk alacağına, torunlarına dahi yeteceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, işini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada rakı içip pişman olmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına yorulur.

Rüyada rakı içip kusmak kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments