Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahmin alındığını görmek

Rüyada rahmin alındığını görmek

Rüyada rahmin alındığını görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, şansın kapanacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, amacına ulaşabileceğine rivayet eder.

Rüyada rahmin alındığını gördüyseniz:

  • Seyahatler veya sevdiğiniz kişilerden gelen ilişkilerinizi bir adım öteye taşımanızı sağlayabilecek teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada kaşların alındığını görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine alamet eder.

Rüyada rahmin alındığını görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına delalet eder.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine delalettir.

Rüyada böbreğinin alındığını görmek ağzının tadının bozulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına delalettir.

Rüyada iç organlarının alındığını görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, dualarının gerçekleşeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada canının alındığını görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments