Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canının alındığını görmek

Rüyada canının alındığını görmek

Rüyada canının alındığını görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, istediği evde oturacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada canının alındığını gördüyseniz:

  • Yeni şeylere ihtiyacınız var.

Rüyada canın alındığını görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada canının alındığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada rehin alındığını görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek hayatının karışacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böbreğinin alındığını görmek el açmayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kaşın alındığını görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı alındığını görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına inanılır.

Rüyada tekrar askere alındığını görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments