Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek çok büyük yenilikler yapacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kolunun alçıya alındığını gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden önce, diğerlerinin harekete geçmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, iş yeri sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kolunu alçıda görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunu alçıda görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine inanılır.

Rüyada kolu alçılı birini görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına alamet eder.

Rüyada kolunun alçıda olduğunu görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada kolunu alçılı görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına rivayet eder.

Rüyada kolun alçıda olduğunu görmek canının kıymetini bileceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments