Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine delalet eder.

Rüyada bacağının alçıya alındığını gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına tabir olunur.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek mevkilerinin yüksek olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, patlama noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada bacağının alçıda olduğunu görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağı alçılı görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, sıkıntı yükleneceğine, anne babanın birbirine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağı alçıda görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, haneden birinin ayrılacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağını alçıda görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, zor günlerden geçeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalettir.

Rüyada kaşın alındığını görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments