Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşların alındığını görmek

Rüyada kaşların alındığını görmek

Rüyada kaşların alındığını görmek aradaki buzları eriteceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kaşların alındığını gördüyseniz:

  • Sonradan kolay, kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız.

Rüyada kaşının alındığını görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet eder.

Rüyada kaşların alındığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşın alındığını görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarının alındığını görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sorunlarının sürekli artacağına, saygı göreceğine yorulur.

Rüyada organlarının alındığını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada canın alındığını görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada görevden alındığını görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç organlarının alındığını görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments