Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek kısmetinin artacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, güzelleşeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada birinin gözaltına alındığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan bir konunun cevabını bulabileceksiniz.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, hem işinde başarılı olacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına yorulur.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, üzüntülü günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gözaltına alınmak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulur.

Rüyada kaşlarının alındığını görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada canın alındığını görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine delalet eder.

Rüyada rahminin alındığını görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada askere alındığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments