Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç organlarının alındığını görmek

Rüyada iç organlarının alındığını görmek

Rüyada iç organlarının alındığını görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, iş hayatında saygı göreceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, yeni bir ev alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç organlarının alındığını gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki ya da sağlığınızla ilgili konularda kontrolü ele almaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada iç organlarının alındığını görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada organlarının alındığını görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekrar askere alındığını görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada işe alındığını duymak doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saatlerin geri alındığını görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşlarının alındığını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir işe alındığını görmek çoluk çocuğa karışacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada görevden alındığını görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments